Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Відкриття виставки картин «Енергообмін»


1 грудня 2020 року у Бориспільській центральній бібліотеці відбулося відкриття виставки картин «Енергообмін», організаторкою якої є відома у місті художниця, педагог та організаторка Всеукраїнського культурно-мистецького проекту «Подих акварелі» Людмила Степанян.


Впродовж грудня поточного року та січня 2021 року бориспільці матимуть можливість побачити не лише 19 авторських акварелей мисткині, а і результати унікального для України «Енергообміну» — колекції з близько 40 картин, які авторка виставки зібрала шляхом обміну з різними художниками.
«Тут і живопис, і графіка, які приїхали до Борисполя з Одеси, Запоріжжя, Дніпра, Львова, Закарпаття, Полтави, Києва та Київської області. Список авторів цих картин вражає, адже це відомі в Україні та за її межами митці», — повідомляє організаторка.
Особливістю виставки є те, що від задуму до реалізації пройшло менше місяця. Ознайомитися з колекцією картин можна з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:30.

Людмила Степанян, організаторка виставки «Енергообмін»:
«Ідея виставки виникла, коли я перебирала свої папки з невеличкими етюдами та давніми малюнками. Кожна робота для мене особлива: переважна більшість виконані з натури і несуть певні спогади. За роки моєї практики їх зібралося чимало і я б хотіла, щоб вони дарували радість та прикрашали чиїсь домівки. Спочатку думала дарувати їх чи викладати в інтернет для обміну з художниками. Вперше спробувала обмін, приїхавши з творчої поїздки до Одеси, звідки привезла кілька хороших морських етюдів.
Згодом я створила величезний альбом робіт, які я готова обміняти. Це викликало неабиякий резонанс — зі мною почали мінятися митці з багатьох міст України. Вони писали теплі слова, надихаючі відгуки та продовжували надсилати свої картини й подарунки. Тепер у моїй колекції є класні етюди і повноцінні живописні та графічні роботи, варті уваги. Саме їх можна побачити на виставці».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031