Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Снігопад зустріли у всеозброєнні, але не всі


Зимові зміни погоди вимагають турботи про благоустрій не лише від комунальників. Відповідальними є і приватні підприємства та підприємці.

Як боролися зі снігом на дорогах бориспільські комунальники, «Вістям» розповів директор КП «ВУКГ» Богдан Меташоп.

Пряма мова Богдана Меташопа:

«Усю ніч працювали три комбіновані дорожні машини та два трактори — один із піскорозкидачем, другий із відвалом. Паралельно з дорогами розчищали тротуари. У першу чергу почистили основні вулиці: Київський Шлях, Головатого, Шевченка, Бежівку, Покровську, Запорізьку, Броварську. Після цього — прилеглі дороги: Франка, Європейська, Ватутіна, Завокзальну… Не залишили поза увагою і віддалені мікрорайони — УМБ-17, Нестерівку, Лозівку. Загалом за другу половину дня 14 січня і ніч було почищено від снігу 105 вулиць. По деяких техніці доводилося проходити по три рази. Київський Шлях розчищали «хвилею»: три машини їхали одна за одною. Загалом на дороги висипали більше 300 тонн пісчано-соляної суміші. Уночі працювала тільки техніка. Вранці до розчистки тротуарів долучилися працівники підприємства з лопатами».

На те, що тротуари вздовж Київського Шляху були прочищені звечора, звернула увагу і журналіст «Вістей». Кинулося у вічі, що не всі підприємства пам’ятають про правила благоустрою, згідно яких вони відповідальні за благоустрій на відстані до 20 м від свого підприємства чи до бровки дороги, якщо вона знаходиться ближче. Приємно було бачити, як біля маленького магазинчика у районі колишнього магазину «Супутник» чоловік старанно чистив доріжку перед входом лопатою. Тоді як на вході до магазинів двох великих торговельних мереж незайманий сніг лежав навіть на східцях. Перед приміщеннями закритих на період локдауну закладів сніг теж ніхто не чистив. Якщо до відлиги його не приберуть, це може стати проблемою для пішоходів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031