Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Коли недбалість несе небезпеку


Святкова ілюмінація — це красиво. І тільки від нас залежить, чи запам’ятається нам ця краса хорошим настроєм і позитивними моментами.

Щороку у Борисполі на Європейській площі збільшується кількість елементів ілюмінації. Міська влада дбає про те, щоб під час зимових свят бориспільці мали де прогулятися, зробити фото, отримати заряд позитиву. У цьому році з обох боків світлового фонтану були встановлені ялинкові кулі-арки, які стали оригінальним доповненням композиції площі. І відразу відшукалися юні верхолази, які вирішили підкорити нові вершини. Пообривали гірлянди, які довелося лагодити. Інформація про це прозвучала на одній із планових нарад. Звертали увагу, що найстрашніше — не шкода, яку завдали кулям, а небезпека, на яку наражалися діти. Адже під верхом конструкції прикріплені трансформатори, до яких підведено струм напругою 220 вольт. 

Не меншу небезпеку приховує і світловий фонтан, недаремно він обгороджений. Там трансформатор закритий у металевому футлярі, але заходиться у межах доступності навіть для малюків. Попри це, молоді мами дозволяють своїм дітям перелазити через огорожу та бігати між світловими струменями, не розуміючи загрози. 

Схоже, багато батьків не знають елементарних правил безпеки при поводженні з електропристроями. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Shaak 22 січня 2021 20:28
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    а случись что - обвинят сразу городсткую администрацию :) Typical
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031