Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Бориспільському районі іноземець вбив пенсіонера і упродовж двох днів розпродував майно з його будинку


У Бориспільському районі іноземець вбив пенсіонера і упродовж двох днів розпродував майно з його будинку

Менш ніж за добу бориспільські поліцейські встановили та затримали іноземця, який жорстоко вбив 68-річного жителя с. Чубинське та упродовж двох днів розпродував майно з його будинку.

Про виявлене у власному будинку бездиханне тіло батька із наявними множинними забоями повідомила до поліції донька, яка приїхала його провідати. Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів і слідчих дій, вийшли на слід злочинця та затримали його. Ним виявився 41-річний громадянин Грузії без постійного місця проживання, який у 2014 році приїхав до України на заробітки.

Встановлено, що ввечері 17 березня підозрюваний прийшов у гості до загиблого. Під час спільного розпиття спиртного між чоловіками виник конфлікт, вирішенням якого стала смертельна розправа. Розлючений громадянин Грузії схопив стільчик та жорстоко забив ним пенсіонера. Його бездиханне тіло покинув на місці, а сам втік не одразу. Упродовж двох днів зловмисник виносив побутову техніку із будинку та продавав. Встиг реалізувати: два телевізори, холодильник, велосипед та інше майно.

Про затримання іноземця у порядку ст.208 КПКУ повідомлено посольство Грузії та консультативний відділ МЗС України. На даний час йому оголошено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом слідчими Бориспільського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) та ст.185 (крадіжка) ККУ. Досудове розслідування триває.

Поліція Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031