Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Пасажири аеропорту "Бориспіль" зможуть надсилати безкоштовні листівки з зображеннями шедеврів українського мистецтва


Пасажири аеропорту "Бориспіль" зможуть надсилати безкоштовні листівки з зображеннями шедеврів українського мистецтва


"Укрпошта" спільно з Національним художнім музеєм України відкриває експозицію поштових скриньок в рамках арт-проекту «Пошта добра». До цього проекту були запрошені видатні українські митці, твори яких, відомі далеко за межами України. Ми запропонували художникам втілити своє бачення зв’язку між людьми в усьому світі.

Скриньки оформлені в різних стилістичних напрямках, в різних художніх техніках та кожна з них несе позитивні емоції та послання добра світові. Попередньо, до АРТ-ПРОЕКТУ «Пошта добра» вже долучилися відомі українські дизайнери в рамках Українського ювілейного тижню моди UKRANIAN FASHION WEEK та Рада Європи в Україні.

Так, звичайна поштова скринька стала незвичним арт-об’єктом через який можна спілкуватися з усім світом, закинувши до скриньки поштову листівку.

Завдяки ініціативам організаторів заходу пасажири аеропорту «Бориспіль» зможуть поглянути на Україну очима визнаного митця, оцінити творчі знахідки сучасних дизайнерів та видатних українських художників. Креативні скриньки від «Укрпошти» та Національного художнього музею будуть у «Борисполі» не тільки для краси - «Пошта добра» подарує унікальну можливість пасажирам надсилати безкоштовні листівки з зображеннями шедеврів українського мистецтва, рідним та близьким по всьому світу, прямо із зони Duty Free аеропорту «Бориспіль».

Виставку відкриватиме своїм концертом український композитор, піаніст — віртуоз, володар Голлівудської премії імпровізаторів Євген Хмара.

Спільний урочистий захід аеропорту «Бориспіль» покликаний допомогти іноземним гостям краще ознайомитися з культурними традиціями України.

Художники, які приймали участь в проекті:
- Кутняк Руслан
- Корнієвський Сергій
- Потапенков Едуард
- Гончаренко Юрій
- Троценко Віктор
- Бернат Леонід
- Косьяненко Катерина
- Стратійчук Оксана
- Журавель Микола
- Цой Андрій
- Блудов Андрій
- Гержан Тамара

Урочиста подія відбудеться 10 травня 2017 року в зоні Duty Free терміналу D (9 гейт). Початок о 17:30. Збір гостей о 17:00 біля центральної авіадовідки на 3-му поверсі терміналу D.
PROSTIR.MUSEUM

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031