Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Коли бренду не вистачає літер


Коли бренду не вистачає літер

Сьогодні нікого не здивуєш виробами-двійниками відомих брендів. Одну літеру у назві виробника змінив — і вже маєш іншого виробника, хоч і дуже схожого за назвою.

Найчастіше продукція клона поступається за якістю оригінальній, хоча не обов’язково. А от вартість товару, зазвичай, нижча. Уже навіть тому, що за бренд доплачувати не доводиться. Часом якість у фірми-клона настільки пристойна, що люди свідомо купують аналоги.

Але у Борисполі з’явився зовсім оригінальний клон — аптека. Бориспільці вже давно знайомі із розкрученою мережею аптек, які презентують себе лозунгом «Аптека низьких цін».

А над аптекою-клоном вивіска трохи укорочена: «Аптека низьких ц». На перший погляд може здатися, що літери просто відпали. Насправді ж — не має права інша фірма використовувати чужий бренд, от і написали укорочений. Такий от зробили маркетинговий хід. Чи дійсно там низькі ціни, нехай судять споживачі.

Просто хочеться, щоб розуміли, що «Аптека низьких цін» і «Аптека низьких ц» — це різні заклади. Щоб обираючи, мали змогу робити свідомий вибір.

Ірина ГОЛУБ, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031