Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Проблемні питання демобілізованих військовослужбовців — на постійному контролі Бориспільської РДА


Проблемні питання демобілізованих військовослужбовців — на постійному контролі Бориспільської РДА

У середу, 20 вересня, проведено захід щодо професійної адаптації, профорієнтації та працевлаштування учасників Антитерористичної операції.

Спільну робочу зустріч провели начальник управління соціального захисту населення Бориспільської райдержадміністрації Інна Мисловська та в.о. директора Бориспільського міськрайонного Центру зайнятості населення Євген Самойленко.

У 2017 році курс професійної адаптації пройшли три учасники АТО, ще шість учасників Антитерористичної операції проходять навчання на даний час.

Станом на 01.09.2017 року на обліку у центрі зайнятості перебуває дев’ять демобілізованих військовослужбовців із загальної кількості учасників АТО. З початку року працевлаштовано два військовослужбовці.

Серед демобілізованих учасників Антитерористичної операції постійно проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна робота щодо професійної орієнтації та можливості проходження професійного навчання або ж перенавчання на основі здобутого раніше освітнього рівня та кваліфікації.

За результатами зустрічі окреслено шляхи подальшої співпраці у вирішенні питань соціального захисту та підтримки учасників Антитерористичної операції.

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031