Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В «Борисполі» прикордонники виявили росіянку з наркотиками та без документів


В «Борисполі» прикордонники виявили росіянку з наркотиками та без документів

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» у міжнародному аеропорту «Бориспіль» затримали громадянку Російської Федерації, у якої в особистих речах виявили наркотичну речовину.

Жінка прибула рейсом «Мінськ-Київ». Прослідувавши на паспортний контроль, вона не надала дозвільних документів для перетину державного кордону. Громадянку було відведено для проведення контролю другої лінії.

Під час бесіди з особою в її поведінці спостерігались ознаки наркотичного сп’яніння. В подальшому, в ході перевірки, службовий собака, натренований на виявлення наркотичних речовин, спрацював на сумочку росіянки. У ній прикордонники знайшли два згортки у фользі з речовиною білого кольору.

Крім того, при собі жінка не мала жодних документів, які посвідчували особу, пояснивши, що документи нібито загубила в літаку, але назвалась громадянкою Російської Федерації 1980 року народження. Також горе-подорожувальниця повідомила, що прибула в Україну працювати в одній з компаній з продажу квитків.

На порушницю по даному факту складені відповідні адмінматеріали та проінформовано співробітників Нацполіції.

ДПС України

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031