Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Новини із шахової секції Бориспільського міського центру спорту


Новини із шахової секції Бориспільського міського центру спорту
У грудні в приміщенні міської бібліотеки на вул. Європейська, 6 проходило святкове Новорічне віншування працівників бібліотеки самими юними вихованцями шахової секції Бориспільського міського центру спорту.

В яскравих костюмах шахові королі і королеви, принцеси і принци а саме: Павлович Аліна (гімназія «Перспектива», 2 клас), Гайдук Андрій, (2 клас), Стецюк Олександр, (6 клас), Іванченко Андрій, (4 клас, ЗОШ №1), Волошини Альона та Роман, (4 клас) та інші — змістовним монтажем розповіли про свої досягнення за рік та привітали бібліотекарів із Новим роком.

Колектив бібліотеки щиро подякував майбутнім чемпіонам і побажав їм успіхів в навчанні, міцного здоров’я дітям та їхнім родинам, а також успішних майбутніх перемог.

А потім у шаховому клубі розпочався турнір на особисту першість, в якому брали участь школярі усіх шкіл м. Бориспіль. Цікаву змістовну гру продемонстрували Дитюк Роман, (4 клас, гімназія «Перспектива»), Стецюк Олександр, (6 клас).

Серед дівчат треба відзначити активну гру Дзюбенко Анни, (3 клас, ЗОШ №1).
А чемпіонами турніру стали Анастасія та Андрій Грушко, сестра брат, (2 та 5 класи, ЗОШ №6). Переможці та всі учасники турніру нагороджені дипломами, медалями та призами Бориспільського міського центру спорту.
Новини із шахової секції Бориспільського міського центру спорту

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031