Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Усі на боротьбу з РЕСОМ!»


«Усі на боротьбу з РЕСОМ!»

З такою провокаційною заявою виступив секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок на апаратній нараді у міського голови 11 грудня.

Секретар поінформував, що особисто їздив до місцевих енергетиків і був здивований тим, що у них немає чергової аварійної бригади. Обурило депутата й те, що керівництво підприємства не виконало обіцянок щодо будівництва розвантажувальних електропідстанцій на території міста й пообіцяв так ці питання не залишити.

Також секретар разом із Дмитром Піддубним створили у Фейсбук групу для обговорення шляхів законної боротьби з Бориспільським районним підрозділом ПАТ «Київобленерго», через проблеми із частим відключенням енергопостачання у Борисполі, через що страждає велика кількість мешканців міста. Групу назвали «Бориспіль РEС трeндeць». Одним з найдієвіших варіантів, на думку активістів, є масове надсилання листів та скарг від споживачів до РП, до офісу «Київобленерго», до Національної комісії регулювання енергетики і комунальних послуг, до Держнагляду. У групі можна скачати форми актів замірів та листа-звернення. Зранку середи в спільноті було більше 400 учасників.
«Енергетики бояться розголосу. Ми вимагатимемо від них відшкодування завданих нам збитків, бо свої зобов’язання вони не виконують», — запевняє Годунок.

Сергій КРУЧИНІН

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031