Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Лише за одну ніч патрульні Борисполя зупинили трьох нетверезих водіїв


Лише за одну ніч патрульні Борисполя  зупинили трьох нетверезих водіїв

Більше двох проміле алкоголю зафіксував терстер Драгер у водія автомобіля Volkswagen Passat. Жінка, керуючи транспортним засобом, перетнула подвійну суцільну лінію – чим порушила Правила дорожнього руху.

Інспектори зупинили авто 4 лютого, близько 3-ї години. Спілкуючись із водієм поліцейські помітили в неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків жінка пройшла перевірку, результат виявився позитивним.
Лише за одну ніч патрульні Борисполя  зупинили трьох нетверезих водіїв

Патрульні склали на громадянку протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП (порушення вимог дорожньої розмітки проїзної частини). Авто під розписку передали рідним.
Лише за одну ніч патрульні Борисполя  зупинили трьох нетверезих водіїв

Ще одного порушника на авто Toyota Camry інспектори зупинили близько 4-ї години на вулиці Київський Шлях. Водій, здійснюючи поворот, не увімкнув відповідний покажчик.
Явні ознаки свідчили, що водій керував напідпитку, втім чоловік відмовився від проходження перевірки на стан сп’яніння.

Інспектори склали на нього протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стан сп’яніння). Автомобіль залишили на парковці без порушення ПДР. Особу від керування відсторонили.

Третього водія на авто Renault зупинили на вулиці Київський Шлях. Порушник від проходження перевірки також відмовився, але протокол за керування в нетверезому стані отримав.

Патрульна поліція Борисполя

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031