Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині затримали групу крадіїв, які грабували будинки в Бориспільському районі


На Київщині затримали групу крадіїв, які грабували будинки в Бориспільському районі

Оперативники столичного регіону викрили злочинну групу, яка протягом місяця вчиняла крадіжки з приватних будинків і квартир на території Київщини та столиці. Трьох чоловіків віком 36-37 років працівники карного розшуку затримали безпосередньо після вчинення злочину - при спробі втечі з викраденим майном.

До квартири в с. Хотів, що під Києвом, зловмисники проникли шляхом підбору ключа до замків вхідних дверей. За лічені хвилини вони винесли гроші, золоті прикраси, планшет, «WI-FI» роутер, наручний годинник та особисті документи заявниці. Зникнути з місця злочину чоловіки намагалися на автомобілі «Тойота» , проте за гарячими слідами їх затримали #поліцейські.

Під час огляду машини, окрім викраденого, правоохоронці вилучили лом, фомку, різноманітні відмички, рукавиці, газовий балончик та ключі від домофонів.

Як з’ясувалося, всі зловмисники - мешканці Києва, притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та вживають наркотики.

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження. Молодиків поліція затримала в порядку ст.208 КПК України. Вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Трійцю ґрунтовно підозрюють у скоєнні ще п’яти крадіжок в Бориспільському та Києво-Святошинському районах, а також перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031