Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Командна перемога п’ятірки бориспільських атлетів з армспорту


Командна перемога п’ятірки бориспільських атлетів з армспорту

Під час участі нашої славної паралімпійської збірної України у ХІІ зимових паралімпійських іграх у Південній Кореї наше місто приймало особисто-командний чемпіонат Київської області з армспорту серед спортсменів з вадами зору, опорно-рухового апарату та слуху.

Цей обласний захід проходив у реабілітаційній залі «Здоров’я» Бориспільського центру спорту та ФЗН. Він показав міцність духу і патріотизм усіх його учасників та велич поваги, взаєморозуміння і доброти по відношенню один до одного. Помірятися силами зі своїми колегами у цьому видовищному виді спорту у Бориспіль завітало близько 30 спортсменів.

Бориспіль на цьому обласному форумі з армспорту захищали титуловані спортсмени Ігор Корчмарюк, Антон Марковець, Юрій Котій, Олександр Кузнецов та Марія Кравченко. У підсумку кожен з них став чемпіоном столичної області у змаганнях на лівій або на правій руці. Крім того, наші земляки вибороли і командний Кубок змагань. Ми щиро вітаємо п’ятірку цих мужніх атлетів та їхнього тренера — відомого в Україні фахівця з армспорту, майстра спорту України з цього виду спорту Миколу Петровича Хіценка.

В урочистій обстановці від організаторів чемпіонату переможці та призери отримали медалі відповідного ґатунку, грамоти та сувеніри.

Тепер попереду у бориспільських атлетів чемпіонат України, оскільки вся п’ятірка наших спортсменів за підсумками обласних змагань увійшла до складу збірної команди столичної області.

Віталій Кубов



Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031