Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільські дороги ремонтуватимуть у квітні


Бориспільські дороги ремонтуватимуть у квітні

«Разом із таненням снігу, розтанули і дороги,» — така фраза давно стала звичною для українців. Бориспіль у цій справі задніх не пасе. Чому міські дороги ніби і ремонтують, а ям не меншає?

Перший заступник міського голови Микола Корнійчук говорить, що для ямкового ремонту бориспільських доріг неодноразово закуповували холодний асфальт. Комунальники його хвалили, мовляв, працювати із ним легко та швидко, результати помітно відразу. Але тепер дійшли згоди, що такі результати затримуються ненадовго.

«Холодний асфальт практичний для зимового ремонту доріг, але тримається він лише за однакових температур повітря. Наприклад, його вкладали при -10 градусах, то він слугуватиме всю зиму. Тільки почнеться відлига, цей асфальт розсиплеться на дрібні частини», — розповідає Микола Петрович.

Робота із гарячим асфальтом хоч і клопітка, проте він надійніший. Влада міста чекає на початок сезону роботи асфальтних заводів. Ями, які вже утворилися за цю зиму, тепер помічені фішками — таку роботу наразі виконують комунальні працівники, аби попередити водіїв про небезпеку. У зв’язку зі складними погодними умовами початок ямкового ремонту доріг Борисполя заступник міського голови обіцяє не раніше квітня.

Тетяна Ходченко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031