Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Туренко та Байчас здали кров в оновленій лабораторії Бориспільської ЦРЛ


Туренко та Байчас  здали кров в оновленій лабораторії Бориспільської ЦРЛ

Керівники Бориспільського району тестували кров на новому обладнанні лабораторії забору крові у стаціонарі Бориспільської ЦРЛ. У приватних лабораторіях такі аналізи коштують близько 800 гривень.

Разом із ремонтом в лабораторії нові сучасні аналізатори для перевірки показників крові обійшлися у 7 млн. грн. Дана лабораторія знаходиться на третьому поверсі лікарні, поряд із дитячим відділенням. Станом на 12 квітня тут здали кров 20 хворих стаціонару.
Туренко та Байчас  здали кров в оновленій лабораторії Бориспільської ЦРЛ

«Працювати із цими аналізаторами легко, результати аналізів є достовірними на 99%, ми радіємо таким здобуткам та дякуємо керівництву району в сприянні оновлення та устаткування лабораторії», — говорить лікар лабораторії Лариса Ткач.

Перевірити власну кров виявили бажання перші особи району - Олександр Туренко та Владислав Байчас. Згідно результатів їхніх аналізу, зі здоров’ям у керманичів району все добре.
Туренко та Байчас  здали кров в оновленій лабораторії Бориспільської ЦРЛ

Аналізатори працюють автоматично, лаборант має лише помістити зразок взятої крові до апарату, за лічені хвилини той її дослідить та надасть готовий результат у друкованому вигляді. Головною умовою роботи нового обладнання стало те, що кров він досліджує лише із вени, навіть для вимірювання показників гемоглобіну.
Туренко та Байчас  здали кров в оновленій лабораторії Бориспільської ЦРЛ

На відкритті повідомлялося, щоза кілька тижнів у Бориспільській ЦРЛ очікується відкриття іншої оновленої лабораторії забору крові на території ЦРЛ, що знаходиться на першому поверсі закладу.

Тетяна ХОДЧЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031