Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільщина: кір не зупиняється


Бориспільщина: кір не зупиняється

У стаціонарі інфекційного відділення Бориспільської ЦРЛ знаходиться вісім осіб, хворих на кір, серед них діти.

Завідуюча інфекційним відділенням Бориспільської ЦРЛ Наталія Пінчук говорить, що на минулому тижні інфікованих кором у стаціонарі було 13 осіб. Це громадяни Борисполя і сіл Вишеньки та Мартусівка. Станом на понеділок, 30 квітня, в інфекційному відділенні знаходилось 8 осіб, з них двоє дітей.

«Ці хворі не щеплені від кору. Тож не слід зволікати зі щепленням особам, які раніше це проігнорували», — пояснює Наталія Яківна. Також зазначає, що вакцина в інфекційному відділенні наявна лише для тих, хто знаходиться в осередку інфекції.

У Бориспільській амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 (колишня дитяча поліклініка) вакцина проти кору для дітей відсутня. Немає вакцини проти Хіб-інфекції. Інші обов’язкові вакцини, згідно із календарем щеплень, наявні в достатній кількості. За словами медпрацівників, бажаючих зробити щеплення своїм дітям поменшало, хоча тенденція захворюваності невакцинованих дітей не покращується.

Тетяна ХОДЧЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031