Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Нерегульовані пішохідні переходи у Борисполі обладнають шумовими смугами


Нерегульовані пішохідні переходи у Борисполі обладнають шумовими смугами

Смерть дитини на переході… У зв’язку з цією страшною подією при розгляді змін до бюджету депутати підтримали виділити кошти на обладнання нерегульованих пішохідних переходів у Борисполі шумовими смугами.

У ході обговорення змін до бюджету було висловлено сумнів, чи варто поспішати виділяти кошти на розробку нового Генерального плану міста. Дехто з депутатів стверджував, що поки достатньо нещодавно прийнятого зонінгу.

З цього приводу депутат Ігор Шалімов наголосив, що Бориспіль сьогодні живе за Генеральним планом, прийнятим у 2006 році. За ці більш ніж 10 років змінилися технології, місто розбудувалося майже у два рази. «Генплан не відтворює існуючої ситуації по дорогах, по розв’язках, по очисних спорудах, по будівництву садочків і шкіл.

Давайте створимо робочу депутатську групу, яка буде займатися Генпланом, із залученням спеціалістів. А очолити цю робочу групу може Олег Верес», — виступив Ігор Шалімов. Зміни до бюджету були підтримані, включаючи Генплан і шумові смуги.

Ірина КОСТЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031