Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бракований ремонт дороги із Борисполя до Воронькова


Бракований ремонт дороги  із Борисполя до Воронькова

До редакції зателефонував вороньківець Валерій Лукич Демченко і повідомив, що мешканці села настільки обурені неякісним ремонтом дороги, що готові вийти і перекрити трасу.

«Вісті» перевірили, як ремонтують відрізок із Борисполя до Воронькова. Здивувала вибірковість ремонту. З одного боку дорожнього полотна ями заасфальтовані, а з іншого — частину вибоїн залишено, причому найглибших, що вже фігурували у репортажі «Вістей». Місцями позалишалися ями у селі Глибоке, через яке проходить траса — можна побачити на одному і тому ж відрізку як залатані ями, так і глибокі незаймані. І навряд чи дорожня техніка повернеться на ті відрізки.
Бракований ремонт дороги  із Борисполя до Воронькова

Прокоментував ситуацію із ремонтом згаданої дороги спеціаліст департаменту регіонального розвитку та ЖКГ Київської ОДА Ігор Плевако. Він переконував, що роботи виконуються дуже якісно, але перш ніж будуть підписувати акти виконаних робіт, на місце виїжджатиме комісія, бо це контроль за використанням бюджетних коштів.
«Вісті» звернулися до голови Бориспільської РДА Олександра Туренка із питанням, хто контролює якість виконання робіт на некомунальних дорогах, що на території району?

За словами Олександра Туренка, за дороги району відповідає департамент регіонального розвитку та ЖКГ Київської ОДА, ведуться перемовини, щоб передати їх у відання районної влади.

— Ми не маємо жодного впливу на дороги, якими опікується «Облавтодор»: ні на проекти, ні на черговість виконання робіт, ні на їх якість. Якщо нам передадуть їх усі із бюджетом на утримання, тоді у нас буде змога фінансувати і будівництво, і капремонт, і якість ремонту контролюватимемо.

Ірина КОСТЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031