Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Європу» повернули через суд


«Європу» повернули через суд

Оренду кінотеатру «Європа» достроково припинено через недотримання вимог орендодавця. Таке рішення Київського окружного адміністративного суду.

«Тиха» війна за приміщення місцевого кінотеатру тривала ще із осені минулого року. Не одне судове засідання довелося переносити через різного роду недопрацювання з тієї чи іншої сторони. Нещодавно відбулося останнє з них, суддя виніс вирок: «Достроково розірвати договір оренди комунального майна із орендарем Валерієм Гордієнко через його недотримання».

До рішення суду у коментарі «Вістям» пан Гордієнко вказав, що події навколо кінотеатру — це сфальсифіковане замовлення навколо переділу комунального майна. Цього разу давати будь-які коментарі стосовно цих подій категорично відмовився. У міській раді очікують на апеляцію із боку орендаря, але запевняють, що готові відстоювати власність громади. Нагадаю, чиновники планують розвивати кінотеатр і надалі. Щоправда, чи робитимуть це за кошти міського бюджету, чи здаватимуть приміщення в оренду, поки не говорять.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031