Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Сміттєпереробний завод на стадії невизначеності


Сміттєпереробний завод на стадії невизначеності

Інформацію озвучив «Вістям» Анатолій Федорчук.

Раніше повідомлялося, що американська сторона гостювала у Борисполі на Дні міста і запевняла, що кошти є – йдеться про понад 100 млн американських доларів інвестицій у будівництво надсучасного сміттєпереробного заводу на території Бориспільщини.

За словами міського голови, наразі американська сторона запевняє, що триває процес переведення коштів в Україну на українсько-американське підприємство, названо кінцевий термін завершення процедури – 4 листопада цього року.

«Особисто я відношуся до втілення цього проекту оптимістично-песимістично, — зізнався мер. – Є багато перепон, політична обстановка в Україні не сприяє залученню великих іноземних інвестицій, на внутрішньому місцевому ринку теж не все гладко. Так, один із сільських голів уже активно виступає проти заводу, бо, каже, на місці будівництва буде «роза вітрів», — говорить Анатолій Федорчук.

Американці не відмовляються від ідеї. Коли кошти надійдуть, то далі розпочнуться роботи над проектуванням і адаптацією проекту його до території.

Оксана Павлова

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031