Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У травматології і стіни допомагають


У травматології і стіни допомагають
Світле приміщення, нові двері, ліжка, зручні стіни — формула успіху для швидшого одужання. В цьому впевнена старша медсестра травматологічного відділення Бориспільської ЦРЛ Анна Кучма.

Минулого тижня його презентували після проведення капітального ремонту представникам влади і преси. Сучасний інтер’єр «влетів» у чималу копійку: понад мільйон гривень. «Вістям» Анна Миколаївна розповідає, що настрій у таких умовах роботи покращується не лише у працівників, а й у пацієнтів, яким значно приємніше лікуватися в комфортних умовах. Усі 30 травматологічних і 10 нейрохірургічних ліжок у відділенні зайняті: «Стільки звернень не було років п’ять! Минулі зими були не такі страшні», — стверджує жінка. Через ожеледь серед травм переважають закриті переломи нижніх кінцівок, тож лікарям доводиться оперувати в день 4-5 пацієнтів.

Присутні на заході заступник Бориспільського міського голови Людмила Пасенко, головний лікар ЦРЛ Олександр Щур, завідуючий травматологічного відділення Віталій Венгрін, голова районної державної адміністрації Дмитро Воронін, керівник апарату РДА Ірина Тур, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, депутати міської та районної рад наголосили, що всі пацієнти повинні бачити приємні зрушення. Говорили і про амбітні плани: новий корпус лікарні із центром сучасної травматології та сучасним терапевтичним, хірургічним та іншими відділеннями.

Ольга ОГНЯНИК, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031