Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Страйк перевізників чи перешкоджання роботі


Страйк перевізників чи перешкоджання роботі
24 березня жоден перевізник Борисполя не випустив свої автобуси на маршрут, тому містяни змушені, або їхати на таксі в три дорого, або йти пішки. На щастя, день вихідний, тож без нагальної потреби можна і вдома посидіти. А от завтра, в понеділок, люди мають виходити на роботу і як це буде поки ніхто не знає.
«Вістям» стало відомо, що перевізники поки не збираються продовжувати працювати, мовляв дії секретаря міськради, Ярослава Годунка, в першу чергу були направлені на перешкоджання їх роботі. Чи є прихований мотив у владного чиновника, будемо розбиратися вже у перший робочий день.
Найвагоміший перевізник міста, Олександр Кисельов, розповів «Вістям» про свої плани і, відверто кажучи, нічого хорошого для бориспільців із цього не прогнозується.
«Сьогодні я готовий вийти із цього бізнесу, тому вже виставляю маршрутки на продаж», — говорить перевізник, додаючи, що вартість проїзду в 6 грн і так збиткова, а про 4.5 грн навіть мови бути не може. — «Потрібна жорстка позиція влади міста, лише тоді ситуація може змінитися», — стверджує Кисельов.

За його словами, інші перевізники не вийшли на маршрути, бо добре розуміють, що завтра і вони потраплять у таку ж ситуацію. Висновок один — Борисполю потрібен комунальний транспорт.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031