Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Аеропорт “Бориспіль” відкриє законсервований термінал для прийому уболівальників “Реала”


Аеропорт “Бориспіль” відкриє законсервований термінал для прийому уболівальників “Реала”

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” відкриє термінал “Б”, який був законсервований, для прийому на час фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА уболівальників “Реала”.

Про це повідомив менеджер з транспорту та мобільності під час проведення фінальних матчів чоловічої та жіночої команд фіналів Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 в Києві Сергій Хижняк, передає УНН.

“Спеціально для того, щоб розвести уболівальників по різних терміналах, аеропорт “Бориспіль” відкриває термінал “Б”, який законсервований і в щоденній роботі не використовується. Тобто вболівальники “Реал” Мадрид будуть в терміналі “Б”, а вболівальники “Ліверпуля” — в терміналі “Д”, — розповів він.

С.Хижняк розповів, що більшість уболівальників прибудуть до України літаками, а частина автобусами.

За його словами, аеропорт “Бориспіль” готується до того, щоб прийняти близько 20 тис. вболівальників у день матчу Ліги чемпіонів, а це означає, що прибуде до летовища 100 додаткових рейсів.

“Якщо говорити відносними цифрами, то цей день вийде для аеропорту у два рази напруженішим, ніж піковий день минулого року. Тобто аеропорт 26 і 27 травня працюватиме абсолютно на межі своїх можливостей”, — зазначив він.

Крім того, додав С.Хижняк, додаткові літаки з уболівальниками будуть розставлятися в аеропорту “Бориспіль” на нестандартних місцях, для цього буде закрита взлітна смуга, закрита одна доріжка для вирулювання, а також буде використаний військовий сектор.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031