Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Надійшла вакцина КПК із США


Надійшла вакцина КПК із США

Нову партію вакцини КПК (проти кору, паротиту та краснухи) на замовлення МОЗ України доставив Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Нині в Україні наявні понад мільйон доз вакцин КПК.

392 тисячі доз вакцини були закуплені ЮНІСЕФ за кошти державного бюджету на замовлення Міністерства охорони здоров’я і доставлені в рамках державної програми імунізації та у відповідь на спалах кору, що триває в Україні. Про це повідомлялося на сайті МОЗ України 17 жовтня.

Нова партія вакцин проти кору, паротиту та краснухи «М-М-Р ІІ» вироблена компанією«Мерк» (Merck Vaccines), США. Як запевняють у МОЗ дана вакцина єефективною та безпечною, вона прекваліфікована Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Вакцинація в Борисполі
«У Бориспільських міських амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини станом на 17 жовтня наявні майже усі вакцини щодо обов’язкового календаря щеплень. Однак вакцини проти правця поки немає, вона відсутня на усій території України», — пояснила «Вістям» Людмила Пасенко, заступник міського голови, що опікується питаннями медицини в Борисполі.

У районній амбулаторії (колишня дитяча поліклініка), що на вулиці Гоголя, 2 у Борисполі також є усі вакцини. Надходження доз КПК очікують найближчим часом.


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031