Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Бориспільщині планується будівництво масштабного хірургічного центру


На Бориспільщині планується будівництво масштабного хірургічного центру

Бориспільщина завжди відкрита для інвесторів, адже це нові бюджетні надходження, а отже, розвиток громад.

Тому сьогодні в.о. голови Бориспільської РДА Руслан ДЯЧЕНКО мав робочу зустріч із бенефіціарами ТОВ «Медпрофцентр» — багатопрофільної клініки, фахівці якої добре зарекомендували себе у пацієнтів регіону.

ТОВ «Медпрофцентр» має на меті розвиватись далі у напрямку хірургії, тож представники товариства вже рік шукають земельну ділянку, яка б відповідала їхнім критеріям: місце розташування, розмір, комунікації.

Тому бенефіціар товариства Денис ГЛІНЧЕВСЬКИЙ звернувся до керівництва адміністрації за допомогою у пошуку такої земельної ділянки. На ній планується будівництво найкращого в Україні хірургічного центру з палатами інтенсивної терапії, стаціонаром та окремим корпусом для підвищення кваліфікації медиків.

В результаті зустрічі було обговорено шляхи подальшої співпраці — районна державна адміністрація допоможе інвестору у пошуку ділянки та підтримуватиме його до моменту отримання усіх дозвільних документів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031