Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Будівництво торгово-офісного центру – відхилено


Конфліктним обіцяло стати обговорення питання № 128 сесійного засідання  Бориспільської міської ради 27 серпня, але відбувся діалог сторін.

На сесію прийшла група людей, щоб відстояти внесене до порядку денного питання: «Про скасування рішення виконавчого комітету міськради  від 15.04.2019 №301 «Про надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки по вул. Київський Шлях, 11-а у місті Борисполі громадянину Краснопіру Юрію Миколайовичу на нове будівництво торгово-офісного центру».

На прохання депутата Володимира Мельника, це питання розглядалося першим із поваги до присутніх представників громади, які прийшли на сесію та побували на прийомі у міського голови Анатолія Федорчука. Мова йшла про будівництво торгово-офісного центру між багатоквартирними будинками, що на вул. Київський Шлях, 11-а та 13. Ідея викликала у людей заперечення через перевантаженість головної вулиці міста.

Володимир Шалімов, голова будівельної комісії, пояснив, що власник земельної ділянки, де планувалося будівництво, Юрій Краснопір, приходив на комісію і пояснював, що на першому поверсі двоповерхового об’єкту планується кафе, на другому – термінал та нова пошта, тому були погоджені містобудівні умови та обмеження, що не суперечить закону, оскільки він власник ділянки.

«Але якщо мешканці сусідніх будинків категорично проти цього будівництва, то його, звісно, не буде. Ніхто не йтиме проти колективної думки людей», - підсумував свій виступ Шалімов.

Представниця громади, яка виступила із трибуни, сказала, що уже зібрано підписи проти цього будівництва – озвучила їхню кількість:  у межах 300.

У результаті: депутати проголосували за скасування рішення виконкому, отже, будівництва не буде. Активісти подякували обранцям дружніми оплесками. Конфлікту не сталося.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031