Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Патрульна поліція не буде в постійному режимі регулювати відключені для ремонту Київського Шляху світлофори


 

У Борисполі розпочалися підготовчі роботи для реконструкції вул. Київський Шлях. Першим етапом є перенесення електричних ліній та демонтаж стовпів. Це відразу викликало обурення мешканців міста, адже перестали працювати деякі світлофори.

Мешканці міста обурюються, що через непрацюючі світлофори не можуть перейти вулицю в звичних місцях. Головне запитання — чому не можна поставити в цих місцях регулювальників?

«Ми обговорювали цю ситуацію. В годину пік, коли очікується великий трафік, а саме в п’ятницю та неділю ввечері, ми будемо ставити регулювальників. У інший час потік машин не настільки великий, щоб була необхідність постійно тримати в цих місцях регулювальників», — зазначає керівник Бориспільського батальйону патрульної поліції Артур Шкроб.

Також він зауважує, що за домовленістю під час проведення ремонтних робіт регулюванням трафіку будуть займатись дорожні працівники. Тим не менш, патрульна поліція теж буде постійно відслідковувати ситуацію, а за необхідності готова долучитись до регулювання потоку автомобілів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031