Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Міжнародний центр Нацгвардії прийняв поповнення у свою офіцерську родину


До Міжнародного центру НГУ, що на Київщині в селі Старе, нещодавно прибули офіцери-випускники Академії Національної гвардії. Ще вчора вони були курсантами і вивчали військову справу, а зараз на них чекає нелегкий шлях становлення, як офіцерів.

Майже всі лейтенанти проходили стажування у Міжнародному центрі, тому покладені на них службові завдання не нові і молоді офіцери вже приступили до виконання своїх обов’язків.

Вони розпочинають офіцерську кар’єру на посадах інструкторів, командирів взводів, офіцерів вузла зв’язку та психологів. Для скорішої адаптації випускників в офіцерських посадах за кожним із них закріплений офіцер-наставник, який упродовж пів року буде допомагати у становленні на посаді.

Випускників гвардійського вишу представили особовому складу Центру. Під час заходу начальник Міжнародного центру полковник Олександр Крячко привітав новоприбулих офіцерів з початком офіцерської кар’єри та побажав успіхів у службі.

«Ви тільки розпочинаєте свою кар’єру на офіцерських посадах. На цьому шляху буде все: і злети і труднощі. Поряд з вами завжди будуть старші колеги, які допоможуть та підкажуть. Переймайте досвід, служіть гідно на благо нашої Батьківщини та будьте прикладом для підлеглих», – сказав начальник Міжнародного центру полковник Олександр Крячко.

Попереду на лейтенантів чекає нелегкий, але цікавий шлях офіцерської служби. Вони вже показали на що здатні під час стажування. Тепер Міжнародний центр з радістю приймає поповнення у свою офіцерську родину.

«Я зробила висновок для себе,  що переймання досвіду від співпраці з міжнародними партнерами та можливість для розвитку – це дуже гарний старт для мене, як для офіцерки. Думаю, що я зробила правильний вибір свого місця служби» – поділилась враженнями від першого дня служби інженер вузла зв’язку лейтенант Катерина Богданович.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031