Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Керівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школи


Керівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школи

Керівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школи

Під час прямого ефіру 27 серпня із заступницею Бориспільського міського голови Людмилою Бистрою та зазначила, що не бачить жодних проблем із огорожею 5-ї школи (НВК ім. К. Могилка). Така заява прозвучала у відповідь на прохання місцевого мешканця Володимира Гуріненка посприяти у виділенні коштів на ремонт аварійної огорожі школи. 

«У нас 5-та школа, незважаючи на те, що вона перевантажена (а перевантаженість складає 210%), є школою із порядком у приміщеннях, і огорожа там відповідає…. там непогана огорожа. Але ми готуємось до того і віримо в те, що буде добудова цієї школи, ми постійно працюємо з Мінрегіонбудом, ми в планах добудови на перспективу, і розраховуємо на те, що вже на наступний рік почнеться безпосередній рух по добудові приміщення. А по огорожі там немає проблеми, я не бачила там проблеми. Я не знаю, де Гуріненко побачив проблему, там її немає», — дослівно зазначила заступниця міського голови. 

Нагадаємо, щотижневик «Вісті» ще на початку весни звертав увагу на аварійний стан огорожі. Відповідний матеріал під назвою «Школа №5: від кого береже напівзруйнований паркан» було розміщено на сторінках тижневика 19 березня 2021 р.: https://i-visti.com/news/10185-vd-kogo-berezhe-napvzruynovaniy-parkan.html

Автор матеріалу звертав увагу: численні дірки, набиті дошки та металеві рейки, щоб утримувати елементи паркану від падіння, гвіздки, що стирчать із дощок, роблять огорожу не тільки потворною, але й небезпечною для учнів та дорослих, що ходять повз. Прохід не надто широкий, тому в разі падіння бетонних елементів перехожі можуть бути травмовані. 

Керівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школиКерівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школиКерівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школиКерівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школиКерівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школиКерівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школиКерівництво міста не бачить проблем у аварійній огорожі школи

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031