Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Інструктори Національної жандармерії Франції допоможуть тренувати підрозділи Нацгвардії


Інструктори Національної жандармерії Франції допоможуть тренувати підрозділи Нацгвардії

У Міжнародному міжвідомчому багатопрофільному центру підготовки підрозділів Національної гвардії України, що в селі Старе на Київщині, розпочався перший етап підготовка підрозділів громадської безпеки за участі представників Національного центру підготовки сил жандармерії - CNEFG (Франція). Начання триватимуть два тижні.

Під час колективної підготовки підрозділи  НГУ будуть відпрацьовані нові європейські стандарти та підходи до виконання завдань із забезпечення публічної безпеки.

Перед початком активної фази навчань до Центру прибув аташе з правоохоронних питань Посольства Французької Республіки в Україні полковник Себастьєн Дорден. Разом з інструкторами CNEFG делегація ознайомилась з інфраструктурою цунтру та ознайомились із українськими оснащенням й засобами індивідуального захисту. Крім того вони провели консультації з командуванням навчального центру.

Інструктори Національної жандармерії Франції допоможуть тренувати підрозділи Нацгвардії

«Ми цінуємо вашу підтримку та вивчаємо ваш досвід. Наші інструктори проходять підготовку у Навчальному центрі підготовки сил жандармерії Франції, що у місті Сент-Астьє, а сьогодні за участі представників цього тренувального підрозділу розпочинається навчальний курс підготовки підрозділів громадської безпеки Національної гвардії України уже тут, в Старому. Дякуємо вам за ваш досвід та сподіваюсь на плідну співпрацю», – сказав начальник Міжнародного центру полковник Олександр Крячко.

Французькі гості підкреслили, що центр підготовки підрозділів НГУ добре адаптований до якісного тренування підрозділів громадської безпеки. Він має нову інфраструктуру , тут зроблено все необхідне для того, щоб підрозділи, які прибувають мали оптимальні умови для навчання.

Довідково: Такі навчання між підрозділами Нацгвардії та Жандармерії відбуваються тут уже вдруге. Це сприяє обміну досвідом між правоохоронцями та їхній професійцій підготовці.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031