Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Підготовка до зими на завершальному етапі


Ремонтні роботи на теплотрасі від котельні на вул. Нова ІІ.

Директор КПТМ «Бориспільтепломережа» Маріанна Желєзко на плановій нараді у Бориспільського міського голови 20 вересня повідомила про хід підготовки міста до зимового періоду.
• Наближається до завершення виконання робіт по заміні аварійних ділянок теплових мереж.
• Розпочалися заплановані роботи по капітальному ремонту двох ділянок теплотрас. Перша — від котельні на вул. Нова ІІ до будинку, у якому розташована пожежна частина. На цій ділянці теплотраса вже розрита. Виконується демонтаж труб. Біля дороги проводитиметься шурфування, перевірятиметься, у якому стані футляр під проїжджою частиною. Можливо, пощастить і не буде необхідності перекопувати вулицю. Планується завезення нових труб. В найближчий час розпочнуться роботи на другій ділянці капітального ремонту, де передбачене закільцювання двох котелень, що на вул. Нижній Вал і на вул. Шептицького.
• Вийшли на фінішну пряму роботи, які на початку літа не планувалися — заміна мереж до дитсадка «Казка». Першу частину теплотраси, пропускну здатність якої збільшували, перекладено. На сьогодні вже виконаний демонтаж труби на другій ділянці трубопроводу, тож до початку опалювального сезону роботи там буде завершено.
• Фінішували роботи по реконструкції трубопроводу на ділянці вул. Бежівка — вул. Франка. Систему заповнено теплоносієм, проведено гідравлічні випробування. Закінчуються роботи з благоустрою.
У залі було озвучено проблему обслуговування індивідуальних теплових пунктів (ІТП), які встановлено у багатьох Бориспільських багатоповерхівках. Вони ніде не знаходяться на балансі. У Борисполі немає людини, яка мала б їх підключати, проводити регулювання. Минулої осені, на початку попереднього опалювального сезону, йшлося про те, що необхідно, щоб був спеціаліст, який відповідатиме за обслуговування ІТП. До вирішення цієї проблеми закликали долучитися усі відповідальні служби.
P.S. За словами Маріанни Желєзко, підготовлено документи для затвердження нового тарифу на теплову енергію. Рішення про тарифи готують до розгляду на засіданні виконавчого комітету.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031