Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ковзанка‌ ‌у‌ ‌Борисполі:‌ ‌ ялинці‌ ‌доведеться‌ ‌переїхати‌ ‌


Ковзанка‌ ‌у‌ ‌Борисполі:‌ ‌ ялинці‌ ‌доведеться‌ ‌переїхати‌ ‌

19 грудня у Борисполі традиційно влаштовують святкове дійство — запалюють вогні на головній ялинці міста. У цьому році одночасно з ялинкою відкриє свій перший сезон ковзанка на Європейській площі.

Про ковзанку, організацію заходів по її встановленню та умови, на яких бажаючі зможуть проїхатися на ковзанах, «Вістям» розповів заступник Бориспільського міського голови Віталій Горкун.
Він зазначив, що бюджетні кошти на ковзанку не витрачатимуться. Організувати ковзанку за кошти благодійників було ідеєю мера Борисполя Володимира Борисенка. Її підтримали підприємці, які працюють на території Бориспільської громади, натомість вони отримають безкоштовні рекламні площі. Щоб накопичити 4 млн 100 тис. грн — саме стільки коштуватиме встановлення ковзанки — відкрито благодійний рахунок.
Кататися зможуть усі бажаючі — і діти, і дорослі. Передбачено прокат ковзанів.
Вхід на ковзанку буде платним, проте ціна буде не комерційною, а швидше символічною, досить доступною. Прокат ковзанів входитиме у вартість квитка. Кошти, виручені за квитки, будуть автоматично акумулюватися на благодійному рахунку для того, щоб використати їх на встановлення ковзанки в наступному році.
Площа льодового поля — 20х30 метрів. Одночасно там зможе кататися 85 осіб (норма на одного 7 кв. метрів). Підвищення температури повітря роботі ковзанки не загрожуватиме. На сайті підрядної організації, Ice Ukraine, яка її облаштовує, зазначено, що якість льоду забезпечує енергоефективне холодильне обладнання. Регулярне відновлення льодової поверхні проводитиметься за допомогою спеціальної техніки. Світлове оформлення ковзанки стане додатковим елементом святкового оздоблення Європейської площі.
Діятиме ковзанка з 19 грудня по 20 лютого.
Мешканці міста, які з понеділка проходили Європейською площею, мали змогу побачити, що ковзанка монтується на місці, де у попередні роки встановлювали головну ялинку Борисполя. Віталій Горкун повідомив, що ялинка тепер стоятиме між фонтаном і ковзанкою.
Чому вхід не буде безкоштовним? Підрядна організація Ice Ukraine, яка облаштовує новорічну ковзанку, багато років працює на ринку України. Вони із власного досвіду не рекомендували робити ковзанку безкоштовною, інакше може не впоратися охорона. З вартістю квитка поки не визначилися, як і з годинами роботи ковзанки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031