Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Тепломережа не закуповує комерційний газ для населення


Про роботу КПТМ «Бориспільтепломережа» за минулий тиждень на плановій нараді у Бориспільського міського голови 6 грудня доповіла керівник підприємства Маріанна Желєзко. За її словами, тепломережа працює в штатному режимі, зауважень до подачі теплоносія чи його якості не надходило. 

На минулому тижні працівники підприємства відпрацьовували можливість використання твердопаливного котла в технологічній схемі з використанням щепи, наданої ВУКГ.

«Ми провели деякі зварювальні роботи, щоб котел міг нормально працювати. Зараз він повністю готовий до спалювання сміття, що надаватиме нам ВУКГ. Крім того, ми домовились із комунальниками, що разом подумаємо над тим, як надалі використовувати щепу, щоб це було на благо міста», — зазначила вона.

Крім того, тепломережа працює над коригуванням температурних графіків, щоб бориспільці могли економити на опаленні. Зараз підприємство вкладається в ліміти, тому закупівлю комерційного газу для потреб населення не здійснювало. Цьому посприяли погодні умови — температура повітря була досить високою як для листопада, морозів не було. 

За словами Маріанни Желєзко, продовжується робота по обстеженню бойлерних, щоб зменшити фінансове навантаження на населення через підвищення тарифу на холодну воду. Так, у одній із бойлерних міста встановили витратомір, насоси будуть підбирати так, щоб оптимізувати витрати енергії. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031