Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі на вулицях хочуть встановити бокси для вживаного одягу


Ініціативу організувати у місті збір вживаного одягу, придатного для подальшого використання, озвучив на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук Бориспільський міський голова Володимир Борисенко. 

За словами міського голови, бокси встановлять у найбільш людних місцях. Вони мають відповідати правилам благоустрою та виглядати естетично. Планується, що зібраний одяг після обробки та дезінфекції буде передаватися нужденним — наприклад, у будинки сімейного типу та місцевий територіальний центр, який опікується одинокими людьми літнього віку, багатодітним родинам тощо. 

Володимир Борисенко зауважив, що подібна практика вже широко розповсюджена у Києві та інших великих містах України, тому до неї варто долучитися і Борисполю. 

Для реалізації ініціативи необхідна допомога волонтерів, які готові раз у місяць сортувати одяг: придатний одяг ще послужить за призначенням, а одяг у поганому стані утилізуватимуть. 

Нагадаємо, наразі збором вживаного одягу, а також постільної білизни та інших предметів вжитку займається територіальний центр соціального обслуговування населення за адресою: вул. Головатого, 89. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031