Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Христос воскрес! Воістину воскрес!


Христос воскрес! Воістину воскрес!

Воскресіння — це торжество перемоги життя над смертю, торжество перемоги Бога над гріхом, торжество перемоги любові над гординею.
Земне життя Спасителя було сповнене труднощів, страждань і завершилось хресною смертю. Проте Господь виявився сильнішим за ці випробування. Він показав силу Своєї Божественної природи — воскрес.
Ми, християни, у нашому житті йдемо тим самим шляхом і перемагаємо все вірою у Воскреслого Господа. Перші слова по Воскресінні, які промовив Ісус Христос до апостолів, були: «Мир вам».
Як дуже ми сьогодні потребуємо миру в наших серцях, родинах, містах і селах, а особливо в нашій неньці Україні. Мир — це великий дар, завдяки якому ми можемо молитись, творити, жити та працювати.
Цього року, на відміну від інших християнських народів, Великдень прийшов у складний для нас час. 24 лютого 2022 року російська влада, вчинивши підступний і цинічний напад на Україну, розпочала повномасштабну кровопролитну війну. В цьому страшному злочині проти українців винна не лише держава-агресор, але й народ і церква тієї країни на чолі з патріархом Кирилом, котрий відкрито благословив на цю загарбницьку війну.
Російська армія чинить жорстокі звірства, геноцид проти нашого народу. Гинуть не лише військові — наші захисники, але й мирне населення, зокрема діти.
Нам довелося навчитися жити в режимі постійної небезпеки, знаходити сили, щоб підтримати немічних, поділитись шматком хліба, надати прихисток біженцям, перев’язати поранених, втішити скорботних.
Пасхальна радість затьмарена війною, однак ми не слабшаємо у вірі та не втрачаємо надії, пам’ятаючи слова нашого Спасителя: «Не бійтеся, тільки віруйте» (Мк. 5,36). І ми твердо віримо, що Всевишній незабаром пошле нам перемогу над агресором і в нашій рідній державі запанує довгоочікуваний мир.
Дорогі воїни Збройних Сил України, добровольці, волонтери, благодійники, пане мер Володимир Борисенко і всі жителі нашої Бориспільської громади! Сердечно вітаю всіх вас із великим торжеством Воскресіння Христового! Нехай душі наші будуть наповнені миром, серця — любов’ю і вірою в перемогу, а руки — щедрістю для кожного нужденного!
Нехай Христос, який воскрес із мертвих, береже нас у єдності й любові, дарує пасхальну радість і перемогу та мир нашій Вітчизні.
Христос воскрес! Воістину воскрес!
Настоятель Свято-Миколаївського храму ПЦУ м. Бориспіль прот. Микола Кравчук

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031