Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Під Києвом вбили чоловіка за те, що він був немісцевий


Під Києвом  вбили чоловіка за те, що він був немісцевий

У селі Луб’янка, Бородянського району, уночі п’яні молодчики перестріли на дорозі перехожого і забили його до смерті просто за те, що він був немісцевий. Щоб приховати сліди злочину, зловмисники розділи чоловіка і підкинули тіло на чуже подвір’я.

Про це повідомляє поліція Київської області.

До поліції Київщини зателефонував житель с. Луб’янка і повідомив, що вранці на своєму подвір’ї виявив оголене тіло невідомого чоловіка з травмою голови.
На місце події прибула слідчо-оперативна група Бородянського відділення поліції. Встановлено, що загиблий – 36-річний житель міста Ірпінь.

Під час проведення необхідних оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, поліцейські затримали підозрюваних. Ним виявилися 20-ти та 21-річного віку друзі-односельці. Нападників, які вже мали проблеми з законом, затримано у порядку ст.208 КПК України. Вони зізналися у скоєному, надали правдиві покази. Як з’ясувалось, хлопці напідпитку «причепились» до перехожого. Слово за слово і між ними виникла сутичка, яка переросла у бійку. Удвох молодики руками і ногами наносили удари по всьому тілу, доки той не впав бездиханний. Потім розділи незнайомця і підкинули його на чуже обійстя.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України ( Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років. Досудове слідство триває.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031