Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Гуртожиток у Сеньківці — черговий етап підготовки житла для переселенців


На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради було прийнято рішення «Про визначення нагальної потреби у здійсненні закупівлі виготовлення проектно-кошторисної документації з ремонтно-будівельних робіт по об’єкту:«Капітальний ремонт приміщень гуртожитку для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб по вул. Набережна, 64 в селі Сеньківка Бориспільського району Київської області». Подібне рішення кілька тижнів тому приймалося щодо гуртожитку у селі Глибоке, який також готують для переселенців. Воно прискорило процедуру підготовки до початку ремонту будівлі. Рішенням сесії Бориспільської міської ради від 2 вересня цей гуртожиток вже передано управлінню капітального будівництва Бориспільської міської ради в оперативне управління. Це рішення надало управлінню право підписати договір на виконання робіт, щоб розпочати їх якомога швидше.

На запитання «Вістей», чому питання про гуртожитки не виносилися одночасно, заступник міського голови Сергій Лещенко повідомив, що гуртожиток у Сеньківці (недобудоване приміщення в центрі села) Бориспільській громаді подарував племінний завод «Агро-регіон». І тільки нещодавно були оформлені всі необхідні документи, які закріпили право власності на будівлю за міською громадою. З рішенням виконкому стартувала процедура підготовки до початку ремонту. На жаль, часу до холодів залишилося зовсім мало.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031