Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

7 листопада — день народження директора Бориспільського міського центру спорту та ФЗН


7 листопада — день народження директора Бориспільського  міського центру спорту та ФЗН

7 листопада святкує свій 72-й День народження Микола Костянець, директор Бориспільського міського центру спорту та фізичного здоров’я населення.
Микола Костянець очолив міський центр спорту та фізичного здоров’я населення у 2004 році. Посаду голови Бориспільської міськрайради фізкультурно-спортивного товариства „Колос” Микола Петрович обіймає із 1987 року. За час його роботи було підготовлено 5 заслужених майстрів спорту, 36 майстрів спорту міжнародного класу, 79 майстрів спорту з легкої атлетики, велоспорту, хокею на траві, важкої атлетики, армрестлінгу, пауерліфтингу, гирьового спорту, вільної боротьби, боксу, футболу. Олімпійськими чемпіонами ставали Олександр Кириченко (велоспорт) та Наталія Скакун (важка атлетика). Чемпіонами та призерами світових та Європейських змагань з легкої атлетики ставали Ольга Мороз, Тетяна Мовчан, Тетяна Олексієва. Важкоатлетки Наталія Скакун — чемпіонка світу, Олімпійська чемпіонка (Афіни) — та Юлія Скакун — чемпіонка Європи серед дівчат. Жанна та Єлизавета Іванови є чемпіонками та призерами європейських та світових змагань з пауерліфтингу 2004-2015 рр. Чемпіонка світу та призерка чемпіонату Європи з гирьового спорту Марина Зуй, Сергій Бабінов — призер чемпіонату Європи серед юнаків з боксу, призер чемпіонату Європи з вільної боротьби серед кадетів Юрій Кристальов, Руслан Біденко та Тарас Михайленко є гравцями Київського „Динамо” та збірної команди України з футболу. Жіноча команда „Колос” з хокею на траві — багаторазовий чемпіон України, призер європейських змагань. Успішно виступали на республіканських змаганнях команди майстрів з футболу „Борисфен” та чоловіча волейбольна команда „Самородок”.
7 листопада — день народження директора Бориспільського  міського центру спорту та ФЗН

За останні роки за підтримки міської ради центром спорту та ФЗН й спортивним товариством „Колос” реконструйовано міський стадіон „Колос” на 6 тисяч глядачів, відремонтовано та збудовано понад 20 спортивних майданчиків у Борисполі. Міськрайрада ФСТ „Колос” є співзасновником дитячого футбольного клубу „Борисфен”, команди майстрів „Борисфен”, чоловічої волейбольної команди „Самородок”, жіночих команд майстрів ХК „Колос”, ХК „Альта”.
За сприяння Миколи Костянця створено „Центр спорту та фізичного здоров’я населення”, понад 10 спортивних клубів, відділення інваспорту — центр реабілітації інвалідів. Центр спорту та ФЗН спільно з фізкультурними організаціями міста щороку проводить понад 80 спортивно-масових заходів.
За свою роботу Микола Костянець неодноразово був нагороджений Почесною грамотою Спорткомітету України, є Почесним працівником з фізичної культури і спорту України, отримав звання заслужений працівник фізичної культури і спорту України.
7 листопада — день народження директора Бориспільського  міського центру спорту та ФЗН

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031