Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Наша громада знову у жалобі: героїчно загинули ще двоє наших земляків...


Наша громада знову у жалобі: героїчно загинули ще двоє наших земляків...

У перший день зими, 1 грудня 2022 року, при виконанні бойового завдання на Луганщині обірвалося життя двох наших земляків з Борисполя, мужніх воїнів, справжніх патріотів України.
Олег ГЛУХОВ – 35-річний солдат, командир 3-го відділення 3 взводу протитанкових ракетних комплексів батареї протитанкових ракетних комплексів, випускник Бориспільського ліцею «Лідер» (раніше – Бориспільська ЗОШ №6).
Спокійний, добродушний, справжній сім'янин, з прекрасним почуттям гумору і надійний друг. У мирний час полюбляв займатися спортом (брус, турнік), часто ходив на риболовлю.
У Героя залишились батьки, сестра, дружина та 2-річний син.
Євгеній МАТРОС – 44-річний молодший сержант, командир відділення взводу протитанкових ракетних комплексів протитанкової батареї. Хоча у Борисполі проживав відносно недавно, однак це місто назавжди залишиться місцем його спочинку, бо тут найцінніше – його родина.
Добрий, веселий, ввічливий, доброзичливий, гарний господар, вірний друг. А ще у Євгенія були золоті руки – майстер-штукатур ніколи не залишався без роботи.
З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України, обидва наших Героїв без вагань вступили до лав ЗСУ, ставши на захист рідної землі. Та 1 грудня при виконанні бойового завдання життя Героїв обірвалося…
Шановна громадо!
Завтра відбудеться церемонія прощання та поховання трьох Героїв – Михайла Твердохліба, Олега Глухова та Євгенія Матросова.
Збираймося громадою, вшануймо разом пам'ять захисників України та гідно проведімо воїнів в останню путь!
Церемонія прощання відбудеться 8 грудня об 11:00 на території Книшового меморіального паркового комплексу.
А опісля – поховання Михайла Твердохліба та Євгенія Матросова на Рогозівському кладовищі (м. Бориспіль), Олега Глухова – на кладовищі по вулиці Бежівка.
Висловлюємо щирі співчуття сім’ям, рідним, близьким та розділяємо біль втрати!..
Герої не помирають!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031