Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільські депутати від ВО «Батьківщина» написали заяви про вихід із партії


Бориспільські депутати від всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Андрій Трикоз, Тамара Трикоз, Катерина Вовкотруб та Олександр Цуканов написали заяви про вихід із партії.

Відповідну інформацію, підтверджену підписаними заявами, поширила 1 лютого на своїй сторінці у мережі Фейсбук депутат Тамара Трикоз.

У заявах (всі чотири однакового змісту) говориться, що причиною такого рішення є те, що депутати «не вбачають, що діяльність ВО «Батьківщина» спрямована на захист прав і свобод громадян та задовольняє їх політичні, економічні, соціальні та інші інтереси». Також депутати повідомляють, що інформують голову Київської обласної організації про свій вихід із партії, оскільки робота партії «не відповідає їх уявленням та очікуванням».

«У нас все попереду! Для того, щоб допомагати людям, не обов’язково бути депутатом», — підсумувала викладені заяви Тамара Трикоз.

Бориспільські депутати від ВО «Батьківщина» написали заяви про вихід із партії

Нагадаємо, Київська обласна організація ВО «Батьківщина» планувала 27 січня провести конференцію, на якій анонсувала відкликання деяких депутатів кількох міських та районних рад, в тому числі Андрія та Тамару Трикоз, Катерину Вовкотруб та Олександра Цуканова. Відповідне офіційне повідомлення було поширене через ЗМІ. Пізніше, з невідомих причин, конференцію вирішено було перенести на 2 лютого.

Відповідно до діючого законодавства, місця вибулих депутатів (що були першими номерами списків по округах) мають посісти особи, що займали номер два у списку. Таким чином, на місце Олександра Цуканова у Бориспільській міській раді має прийти Максим Коновалов (приватний підприємець, директор шинного центру «Віанор»), на місце Катерини Вовкотруб — Микола Нощенко (заступник директора філії «Пасажирська компанія АТ «Укрзалізниця»), на місце Андрія Трикоза — Руслан Московка (приватний підприємець, експерт з благоустрою, директор ТОВ «Дарвекс»), на місце Тамари Трикоз — Ігор Проневич (приватний підприємець, директор аграрної компанії ТОВ «АФ «Макрогор»).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031