Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Пам’яті усіх, загиблих за Україну


Пам’яті усіх, загиблих за Україну

8 травня — день пам’яті та примирення. Пам'яті жертв Другої світової війни та примирення між усіма країнами-учасниками. Для України цьогорічний день із присмаком гіркоти, адже тут іде війна, найбільша для України з часів Другої світової.

Під державний гімн України на Книшовому меморіально-парковому комплексі в одному ряду стояли нечисленні ветерани Другої світової війни та їхні нащадки, які сьогодні знову боронять Україну. Разом вони співали слова «душу й тіло ми положим за нашу свободу», які сьогодні актуальні як ніколи.

Саме через події сьогодення на мітингу згадали не лише тих, хто віддав своє життя, захищаючи Батьківщину під час Другої світової війни, але й тих, хто виборював свободу під час Антибільшовицького повстання 1920-х років, загиблих під час Голодомору 1930-х років, та воїнів, що боронять державу з 2014-го року.

«Сьогодні ми докладаємо максимум зусиль, аби хлопці зі щитом могли боронити терени нашої країни. Але ми пам’ятаємо, шануємо і тих, хто повернувся на щиті. Саме тут, на Книшовому меморіально-парковому комплексі, ми проводимо в останній шлях наших загиблих героїв. Ми повинні пам’ятати кожного з них, бо без минулого немає майбутнього», — підсумував Бориспільський міський голова Володимир Борисенко.

Після мітингу всі присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України та поклали квіти до могили Героя України, комбрига 24 ОМБр, полковника Валерія Гудзя, який 12 березня минулого року загинув на Луганщині, захищаючи рідну землю. Міський голова, його заступники, депутати міської ради, військові та правоохоронці схилили голови перед могилою героя.

Пам’яті усіх, загиблих за Україну

Пам’яті усіх, загиблих за Україну

Пам’яті усіх, загиблих за Україну

Пам’яті усіх, загиблих за Україну

Пам’яті усіх, загиблих за Україну

Пам’яті усіх, загиблих за Україну

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031