Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Довідки про наявність пічного опалення видаватиме виконком


Виконавчий комітет Бориспільської міської ради 15 травня прийняв рішення «Про видачу довідки про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі». У рішенні, зокрема, йдеться, що з метою забезпечення твердим паливом на пільгових умовах та врегулювання питань видачі довідок громадянам, для надання їм пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі виконавчий комітет міської ради вирішив створити відповідну комісію щодо визначення наявності у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі та затвердити Порядок видачі довідки.

Заступник Бориспільського міського голови Євгеній Грона пояснив, чому виникла необхідність прийняття такого рішення. «Раніше ці функції виконував соцзахист. Зараз повноваження перейшли до пенсійного фонду, а пенсійний фонд звернувся за допомогою до міської влади. Тому при міській раді створюється комісія, яка видаватиме такі довідки», — повідомив посадовець.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031