Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Через львівське сміття жителі Київщини обіцяють перекрити Житомирську трасу


Через львівське сміття жителі Київщини обіцяють перекрити Житомирську трасу

Місцева громада села Бузова Київської області, у зв’язку із бездіяльністю влади, пригрозила вдатися до перекриття міжнародної траси, якщо сміття, висипане день тому безпосередньо серед поля, не буде вивезене.

Як передає replyua.net , активісти села Бузова, що неподалік від Києва, готові, в разі не виконання своїх законних вимог з 15:00 сьогодні перекривати трасу Київ - Чоп в районі села.

«Протягом вже двох ночей ми стоїмо і блокуємо фури зі львівським сміттям. Вчора до нас приїхали всі телеканали, глава Києво-Святошинської РДА та багато іншого народу. Але сміття і раніше тут. Лежить і смердить !!! Довго чекати ми не маємо наміру. І якщо на 15.00 сьогоднішнього дня сміття не буде вивезено, ми готові до радикальних заходів, а саме перекривати Житомирську трасу. На жаль влада, напевно, розуміє лише мову сили», - повідомив актив села.

Глава Києво-Святошинського району Мирослав Смирнова вчора пояснив місцевим жителям, що сміття вивезуть після рішення суду, який повинен був відбутися того ж дня, однак, за інформацією місцевих жителів, суд так і не відбувся.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031