Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ольга Перимська: «Те, який у мене вигляд, не зрівняється з жодною сумою»


Ольга Перимська: «Те, який у мене вигляд, не зрівняється з жодною сумою»

Нещодавно з рекордними показниками стартував сьомий сезон телешоу «Зважені та щасливі». Нагадаємо, цього разу, змагаючись за головний приз у 400 тисяч гривень, учасники проекту худнуть парами. При цьому вони рятують не лише своє здоров’я і тіло, а й сам шлюб.

Сьогодні, майже через рік після участі в проекті, наша яскрава землячка Ольга Перимська, кохана дружина і мама двох дітей, ставши народною улюбленицею десятків тисяч глядачів із усієї України, згадує з «Вістями» про надважкі тамтешні будні та розповідає про сьогодення.

— Олю, чи пішли б Ви на проект з чоловіком?
— Ви знаєте, саме в день прем’єри нового сезону ми обговорювали цю тему. Він каже: «Якби ми з тобою тут були, то всіх порвали б!» А потім замовк і додав, що, можливо, і навпаки… Але якби ми були разом на проекті, то, мабуть, рано пішли б з нього. Я сумувала б за дітьми, часто дзвонила додому, плакала... Знаєте, чоловік, будучи моєю підтримкою на проекті, не зміг би на мене зарьовану дивитися. Він сказав би, що треба кидати все і їхати додому. Це стовідсотково.

— Як оцінюєте фізичні випробування і психологічний тиск, вони більш потужні? Наразі з’явився детектор брехні й учасники були змушені відповідати на досить делікатні запитання.
— Мене в житті таке не лякає. Але цей сезон буде важчим морально, зокрема. Чому? Це нас, команди жінок і чоловіків, зіштовхували лобами. А тут, як бачите, лобами зіштовхують саму подружню пару. А потім ще пари між парами… Скажу, поклавши руку на серце, про суму виграшу навіть не думала. Мені здається, людина з такою вагою, як була у мене, іде туди геть не за цим. Хоча і в нас були люди, які реально йшли саме за грішми і щодо зовнішності їм було байдуже. Зараз, коли минуло чимало часу, те, який у мене вигляд і як я почуваюся, не зрівняється з жодною сумою: ні з 200-ма, ні з 400-ма тисячами і навіть з мільйоном!

— Як підтримуєте вагу?
— Зранку випиваю склянку кефіру. Потім біжу на тренування, а після — на ту ж, що і до проекту, роботу. Повноцінно снідати не вдається, хоча я знаю, що це неправильно. Але не можу пересилити свій організм.
Насправді у моєму холодильнику є все те, що й в усіх людей. Проте якщо там щось і лежить, це не означає, що я його їм — у мене ж іще є чоловік і двоє дітей. А особливо малі багато всього просять, інколи купую їм навіть сосиски. Це вже тоді, коли вони виростуть, зроблять власний вибір, чим харчуватися. А поки що родині забороняю сухарики, чипси... Скажімо, колу з позначкою «zero» дозволяю і собі. Розумію, насправді там є цукор і багато іншого, але коли дуже хочеться солодкого, то зрідка ковток цього прохолодного напою, думаю, не надто зашкодить.

Скажу, що зараз не харчуюся так, як нам радили на проекті. У мене, наприклад, триразове харчування. Ранок — 1 склянка кефіру. Другий сніданок — фрукти. Обід — тушковані овочі (салат) та якийсь вид білка. Все це до п’ятнадцятої години. Опісля п’ю лише чай. Та якщо якесь свято, можу з’їсти і шматок шашлику чи хорошої «ковбаси-варьонки». Наступний день у мене обов’язково кефірний. Це нормалізує баланс, і я повертаюся до своєї ваги, ніколи нічого не набираючи.

— Жорсткість у цій справі — наше все. Що і сьогодні згадується про тренерську муштру?
— Марина Узелкова (в залі і поза нею) — це геть різні люди. У залі вона справді дуже вимоглива, не давала спокою жодної хвилини. А от поза стінами — широкої душі людина, і їй можна було виплакатись, розказавши майже про все. Вона обніме, порадить. Часто навіть ділилась власними життєвими історіями, пояснюючи: «Якщо не ти (жінка), то ніхто!» Вона настільки мудра, їй стільки самій у житті довелося пройти! Без патетики кажу, вона просто янгол у моєму житті. Саме завдяки їй у моїй сім'ї багато чого змінилося як у стосунках з чоловіком, так і дітьми, з мамою і татом. До речі, Слава Узелков, Маринин чоловік, попри свій, можливо, грізний зовнішній вигляд насправді теж дуже хороша людина. От прийде, бувало, коли ми, дівчата, тренуємося, і каже: «Давайте вже зберіться! Зробіть цих козлів на конкурсі!» Він дуже переймався за дружину, бо знав, як вона хвилюється за нас. Підтримуючи її, водночас підтримував і нас.

— Які з фізичних випробувань далися найважче?
— Шоком стала яма, яка заповнювалася водою, а я з жахом розуміла, що мені звідти ніяк не вибратися. Ще було дуже страшно, коли ми 20 годин були в ангарі, де відпрацьовували 50 тисяч калорій. Боже, я думала, що просто не вийду звідти живою! А тим часом, бачу, дівки вже щось «дуркують». Зокрема, хтось із них моститься спати. Розумію, що теж «відрубуюся», але при цьому усвідомлюю, що не маю на це морального права, бо ж капітан! Коли ворота відчинилися і ми нарешті побачили сонячне світло, думала, що все це сниться.

— Що Вам дало телебачення, і чи запрошували Вас іще кудись?
— По суті, худнути можна і вдома. Але, думаю, у цьому випадку не буде таких яскравих змін, які отримуєш після тривалої ізоляції, коли в голові все перевертається і ти стаєш іншою людиною... Минув перший тиждень, і раптом я зрозуміла, що всі 12 років спільного життя з чоловіком, ота його підтримка була завжди. Це просто я її ігнорувала чи сприймала за належне. Тому, аналізуючи цей досвід, а всі ми не бачили сімей 4 місяці, дуже радію з того, що зараз відбувається всередині мене, у сім’ї.

Щодо інших проектів, то так, мене запрошують на зйомки. Зокрема я вже була зірковою гостею у двох рубриках на проекті корисних порад «Все буде добре». Одна з них — про відбілювання зубів — нещодавно вийшла в ефір. Інша, даруйте, тему поки не можу назвати, лише планується до виходу. Ще через місяць, як сказали на каналі, мають зателефонувати щодо інших кількох зйомок. Свого часу я вже переконалась, що часто, попри негативні закиди щодо ТБ, тут насправді можуть допомогти і таки допомагають людям. Тому зараз мені дуже приємно й самій долучитися до втілення якихось хороших справ для пересічних людей.

Рейтинг «продуктів краси» Ольги Перимської
ТОП-3 тих, що є завжди: передусім це овочі, яйця, свіже м’ясо або шматок печінки тощо. Також у холодильнику завжди є літрова пляшка кефіру (1% або 2,5%).
Продукти табу: майонез, свинина, сухарики, чипси.

Валентина ОЛІЙНИК, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031