Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Чотири населених пункти Київщини можуть залишитися без опалення


Чотири населених пункти Київщини можуть залишитися без опалення
НАК «Нафтогаз України» не виділила обсяги природного газу для чотирьох теплопостачальних підприємств Київської області. Згідно з Кодексом газотранспортної системи, в такій ситуації «Київоблгаз» зобов’язаний припинити розподіл газу на дані підприємства.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відтак, без тепла і гарячої води можуть залишитися чотири населених пункти в Київській області: смт Коцюбинське, смт Бородянка, міста Тетіїв та Переяслав-Хмельницький.

«ПАТ «Київоблгаз» змушене призупинити розподіл газу для чотирьох підприємств, що виробляють теплову енергію для потреб населення та бюджетних установ Київської області, а саме для ТОВ «УКРОПТ «Мастер-Енерго», КП КОР «Бородянкатепловодопостачання», КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» та КП КОР «Тетіївтепломережа».

Зазначені компанії мають договір на поставку природного газу з НАК «Нафтогаз України», який щомісяця надає ПАТ «Київоблгаз» номінацію на певний обсяг газу для цих підприємств. Однак постачальник – НАК «Нафтогаз України» – не підтвердив планові обсяги природного газу на грудень і січень 2016 2017 року», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що споживання природного газу за відсутності підтвердженої номінації (підтвердженого обсягу природного газу) є несанкціонованим відбором газу. У такому разі ПАТ «Київоблгаз» зобов’язаний припинити розподіл газу на зазначені підприємства, про що неодноразово повідомлялося керівникам цих підприємств листами та на спільних нарадах у місцевих органах самоврядування. Однак, за даними прес-служби, поки не прийнято жодних заходів щодо вирішення цього питання.

РБК - УКРАЇНА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031