Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Оновлений ТЦ «Маяк» запрошує


Багато років бориспільці знали «Маяк» як продуктовий магазин, хоча його другий поверх використовувався більш універсально. Сьогодні це торговий центр «Маяк», який повністю змінив профіль. Якірне підприємство оновленого магазину — ТОВ «ЕНКОММ».

ТОВ «ЕНКОММ»: візитна картка

ТОВ «ЕНКОММ» — компанія, яка спеціалізується на монтажі об’єктів інженерної інфраструктури: електромонтажні, сантехнічні роботи, опалення, вода і каналізація… На ринку підприємство з 2015 року. Висока кваліфікація спеціалістів, комплексний підхід до виконання та комплексне технічне обслуговування будь-яких інженерних систем — все це створило йому імідж надійного виконавця робіт та випробуваного партнера. 

Послугами ТОВ «ЕНКОММ» користуються як індивідуальні замовники, так і бюджетні установи, будівельні та промислові підприємства.

Ось деякі приклади співпраці.

У 2018 році фірма виконувала роботи з встановлення та обслуговування бойлерів у Бориспільському міському центрі спорту та фізичного здоров’я. У 2019 році ведуться перемовини щодо заміни у цьому закладі сантехніки та водоканалізаційних мереж.

Бориспільська районна рада замовляла підприємству ремонт освітлення у своєму приміщенні та заміну електропроводки, лічильників і світильників у районному БТІ.

Будівельна компанія «Трест Бориспільсільбуд», яка проводить капітальний ремонт у дитсадку «Теремок», обрала «ЕНКОММ» як підрядну організацію для реконструкції системи опалення.

На підряді у ПМК-10 підприємство займалося прокладанням електричних мереж на будівництві терміналу для зберігання зерна у морському порту в Одеській області.

Для ТОВ «Київський хлібопродукт», розташованого у Борисполі в районі вокзалу, підприємство виконувало електромонтажні роботи із заміни освітлення, замінювало систему електромереж, готувало лінії до запуску. Нині обслуговує ці мережі — веде контроль і нагляд за їхнім станом.

ТЦ «Маяк» — комфорт від А до Я

У ТЦ під одним дахом зібрано все необхідне, щоб облаштувати оселю для комфортного проживання, гарантувати безпеку та сприяти здоровому способу життя.

На першому поверсі розташований магазин сантехніки, де відразу можна отримати консультації, замовити послуги з її встановлення, гарантійний супровід спеціалістів ТОВ «ЕНКОММ».

Нова цікава пропозиція від «Маяка» — ВОДА DRIVE — розлив якісної питної води. Вода очищена, знезаражена, насичена киснем, мінералізована, відповідно до потреб організму. Розливається у тару будь-якого об’єму. Зручний під’їзд до пункту розливу води, простора парковка.

На другому поверсі знаходиться фірмовий салон металопластикових конструкцій  Viknar'off (вікна, двері, лоджії…), салон дверей «Новий стиль» (вхідні — МДФ та металеві, міжкімнатні — класичні та розсувні, фурнітура), салон меблів Cherdakoff (меблі в стилі лофт з дерева-металу-бетону) та страхова група ТАС (страхування авто, житла, майна, зелена карта).

В офісі ТОВ «ЕНКОММ» можна замовити комплекс електромонтажних робіт з приєднання до електромереж, оформлення пільгового тарифу електроопалення, зелений тариф під ключ, заміна лічильників на двозонні параметризовані.

Контакти:

ТОВ «ЕНКОММ»

м. Бориспіль.

вул. Головатого, 2

ТЦ «Маяк»

Тел.: +38 044 353 53 58,

+38 095 630 48 48

+38 097 783 48 48

e-mail: enkomm.borispol@gmail.com

www.enkomm.com

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031