Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі буде новий швейний цех


До кінця 2019 року в Борисполі на провулку Береговий відкриється швейний цех з пошиття спеціалізованого одягу. Приватне підприємство створить для міста понад 300 робочих місць, а до місцевого бюджету надходитимуть достойні податки.

Місто успішних людей

Віктор Молодий — бізнесмен, який займається переважно виробництвом, зокрема пошиттям одягу та взуття. Його підприємства успішно працюють у Броварах, Боярці, інших населених пунктах Київщини. Він намагається відродити важливі об’єкти  і створити нові робочі місця. Тому переймається, що у Борисполі, де він мешкає з родиною, не може звести виробництво.

«Я ніколи не був байдужим до життя рідного міста, підтримую важливі проекти, творчих людей і надаю допомогу тим, хто цього потребує», —  каже підприємець, додаючи, що він в курсі політичних подій і мріє, щоб наше місто було затишним і європейським. «Ми маємо залишити гідний спадок нашим дітям!» — переконаний підприємець.

Не лишаючись осторонь проблем  міста,  чоловік намагається вказати владі на недоліки, критикує чиновників, намагається спонукати до дії комунальні служби. Адже не на словах знає специфіку цієї роботи: створив кілька комунальних підприємств, організував систему праці і гідну зарплату людям за її виконання.

Віктор Молодий наголошує, що пріоритетом його діяльності є відповідальність і вимогливість, спершу до себе. «Керівник відповідальний за достойну заплату підлеглих, належні умови праці і соціальний захист. Усі, хто працював зі мною у приватній сфері,  в комунальній, і в політичній діяльності — знають мої підходи», — переконує Віктор Молодий та каже, що готовий стати одним з інвесторів будівництва пам’ятника автору Гімну України — землякові П. Чубинському, і планує перерахувати на його зведення 240 тис. грн.

«Незважаючи на те, що я був конкурентом на виборах міського голови Борисполя, Анатолій Соловйович Федорчук доброзичливо відреагував на будівництво виробничого підприємства у місті  і пообіцяв дати «зелене світло», сприяти в оформленні документів, які видає міська рада. Адже створення нових робочих місць — одне з питань, яке має вирішувати влада», — звернув увагу Віктор Леонідович.

Подолати корупцію — найскладніше

Будувати у Борисполі, за словами приватного підприємця Віктора Молодого,  проблематично, бо корупція процвітає на різних рівнях. «У місті складно створювати нове, особливо відкрити виробництво, оформити документи на земельну ділянку, — говорить Віктор Леонідович —  Мене вражає бездіяльність Бориспільського міського управління містобудування та архітектури. Я тричі звертався до міської архітектури з листами: перший раз   з проханням видати містобудівне обґрунтування. Усно мені відповіли, що до ділянки, де планується виробництво  (на провулку Береговий) немає під’їзних шляхів. Але це не так — у земельному реєстрі видно, що під’їзди є до усіх трьох земельних ділянок із дороги. Вдруге я звернувся з проханням видати техпаспорт на будівництво. І втретє — з вимогою надати роз’яснення щодо бездіяльності. Відповіді так і не дочекався».

За словами Віктора Молодого, на запити та звернення чиновники пишуть відписки або ж не відповідають тривалий час, чим порушують законодавство.

Процес пішов

Віктор Молодий  придбав три земельні ділянки на провулку Береговий (зупинка громадського транспорту «Олесницьке»), згодом  документально об’єднав їх в одну. Нині на території розпочато будівництво швейного цеху, готелю і офісного приміщення. Але документів і дозволів на зведення будівель на власній ділянці Віктор Молодий отримати ніяк не може. «Я хочу працювати нормально, порядно, прозоро і будувати законно, а для цього мені необхідно отримати документи з міської архітектури… Вірю, що і в Борисполі можливо  чесно і відкрито працювати, платити податки до бюджету, щоб люди отримували гідну зарплату», — додає підприємець.

Бізнесмен вважає, що боротьбу з корупцією потрібно починати із себе: не давати хабарів, не пропонувати гроші за послуги чиновників, а робити все прозоро — вирішувати питання без телефонних дзвінків і завуальованих схем».

Працюватиме понад 300 осіб

Молодий наголошує, що у Борисполі відкриваються супермаркети і торгівельні точки. Якщо раніше у місті працювали заводи і фабрики, то сьогодні воно славиться гендлюванням. Віктор Леонідович планує відкрити у Борисполі швейний цех з пошиття робочого одягу. Сьогодні його підприємство, яке працює у Боярці, шиє спецодяг для працівників АЗС і Укрзалізниці, костюми і халати для працівників медичної галузі, тому працівники заправок по всій Україні, провідники, машиністи потягів, лікарі одягнені у форму, яку виготовляє підприємство Молодого. Працівники швейної фабрики отримують зарплату: 16-20 тис. грн  — швачки (залежно від розряду), а закрійники, модельєри — 30 тис. грн. «На вимогу часу потрібно збільшувати обсяги виробництва, будувати нові швейні цехи. Хотілося б будувати у рідному місті, але поки тільки палки у колеса», — каже Молодий. 

Усупереч перешкодам, підприємство уже зводиться. У швейному цеху працюватиме 300 людей,  перевага надаватиметься фахівцям з Борисполя і району,  для початківців буде організовано навчання; курсуватимуть розвозки.

Окрім швейного цеху, на території будується 5-поверховий готель із адміністративним приміщенням під офіси, а це ще майже 50 робочих місць.

На прилеглій території облаштують місця для паркування авто, зручний під’їзд буде із вулиці Київський Шлях. Поряд підприємець планує обладнати зону відпочинку з риболовлею і дитячим майданчиком, адже на території , відразу за зупинкою громадського транспорту «Олесницьке», є невелике озеро. «Сьогодні водойма знаходиться за парканом та заросла бур’янами. Я планую її розчистити і зарибити, а паркан приберу. Тоді усі бажаючі зможуть рибалити, а також милуватися красою природи і відпочивати з дітьми», — підсумував Віктор Молодий, пообіцявши збудувати нову автобусну зупинку «Олесницьке».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031