Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Анатолій Федорчук: «Інформація про отримання хабаря Корнійчуком є недостовірною. Наслідок звинувачення – загострення хвороби серця»


Офіційну оцінку інциденту, що трапився 19 липня в приміщенні Бориспільської міської ради і був поданий українськими ЗМІ як факт вимагання хабара місцевими чиновниками, дав очільник міста Анатолій Федорчук.

«Ця стаття передбачає затримання на 72 години з подальшим обранням запобіжного заходу. Хочу зазначити, що ніякого хабара не було. Також ні про які мішки з золотом і грошима мова не йде. Був проведений обшук в кабінеті та вдома Корнійчука та інших працівників. Микола Петрович дав інтерв'ю газеті «Вісті», де повністю спростовує всі звинувачення. Це інтерв'ю є на сайті «Вістей». У мене особисто є запитання: чому на відео, подане до звинувачення, люди в зимовому одязі, а сьогодні липень місяць, та чому все це було зроблено у в п'ятницю перед виборами?» — прокоментував мер Борисполя.

За словами міського голови, пізно ввечері 21 липня Миколу Корнійчука забрали до Центра серця, де його готують до операції.

«Це ціна цієї ситуації. Переконаний, що все завершиться закриттям справи, будуть названі прізвища людей, хто писав заяви, хто заносив апаратуру, і як все було насправді. Зараз триває розслідування цієї провокації», — наголосив Федорчук.

На запитання депутата Олега Вереса, скільки ще таких камер є в кабінетах міської ради, Анатолій Федорчук відповів, що він би хотів, щоб в нього в кабінеті була така камера, бо це може убезпечити його від можливих провокацій.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031