Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Усю «Європу» хочуть віддати під бізнес


Приміщення кінотеатру «Європа», що у центрі Борисполя, перейшло у власність громади, згідно із рішенням суду. Міська влада вже визначається, хто і на яких умовах розпоряджатиметься майном у найближчому майбутньому.

«Місто готуватиме документи, щоб оголосити конкурс на передачу в оренду приміщення кінотеатру , — повідомив «Вістям» перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук. — Я вважаю, що потрібно здавати в оренду весь майновий комплекс. Якщо вирішимо передати в оренду лише кіноконцертний зал, а над ними працюватимуть гуртки і залишиться стара покрівля на будівлі, яка потребує ремонту, нічого доброго з цього задуму не вийде. Навряд чи хтось із підприємців  захоче вкладати кошти в реконструкцію кінотеатру на таких умовах. У Борисполі достатньо місць, де можна розмістити гуртки та художні колективи, які займаються у приміщенні кінотеатру: Будинок культури клуб «Ровесник». Тема щодо кінотеатру обговорюється, статочне рішення прийматимуть депутати Бориспільської міської ради».

Нагадаємо, 13 серпня виконком Бориспільської міськради отримав судове рішення, у якому йдеться:«Розглянувши у відкритому судовому засіданні касаційну скаргу фізичної особи підприємця В.Гордієнка на постанову Північного апеляційного господарського суду та рішення господарського суду Київської області в частині задоволення позовної вимоги про розірвання договору оренди за позовом головного управління комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міськвиконком ради та ФОП Гордієнка про розірвання договору та зобов’язання звільнити приміщення». Так,  Верховний суд залишив звернення позивача без задоволення, тож у силі рішення господарського та апеляційного суду.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031