Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У державній установі Борисполя працівники зачиняють туалет для відвідувачів


На нараді у Бориспільського міського голови 30 вересня Анатолій Федорчук черговий раз порушив питання зачиненого туалету в будівлі, де розташовані управління соцзахисту населення Бориспільської міськради та Бориспільський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Представник Пенсійного фонду підтвердила, що проблема із туалетом існує. За її словами, зараз туалетом можуть користуватися лише співробітники. «Коли туалет був відчинений для всіх, через черги біля нього співробітники не могли туди потрапити», — прозвучала відповідь .

Міський голова дав вказівку відкрити туалет для відвідувачів і дати можливість людям задовольняти свої базові потреби, також наголосив, що подібні ситуації є нонсенсом для цивілізованого світу.  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Микола 3 жовтня 2019 10:24
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    В Броварах Київської області взагалі неможливо потрапити до держустанови ! Державна виконавча служба взагалі зачинена для відвідувачів замком на вході , а коли відчиняє свої двері ( два рази на тиждень по дві години ) , то ще й примудряється проводити в цей час ( час прийому громадян) , проводити свої якісь наради ! І це в той час коли Конституція України гарантує вільний доступ громадян до державних установ !
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031